Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Általános szerzõdési feltételek

KosárKiemelt termékek


Dia-Wellness Gluténmentes beigli tészta mix
Dia-wellness burgonyás lángospor
Medisana Zafírkúp hosszú/durva - 6.
Dia-Wellness Paleolit Almacukor

Akciós termékek


-20 %
Neogranormon védőkrém cinkoxiddal 200 ml
--20 %
Pharmax klimin slim trio kapszula 60 db
-10 %
Hairwonder bio balzsam napi használatra
-20 %
Naturland lábpuhító krém 100 g
-25 %
Agno olíva szappan jasmin
-10 %
Almacabio wc tisztító

Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Alap lisztek
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Aminosavak, fehérjék
 
Antioxidánsok
 
Arcmaszk, arcpakolás
 
Arcradír
 
Arcsmink
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


1. Az általános szerződési feltételek (továbbiakban: ÁSZF) alapfogalmai

 

1. 1. A szolgáltató és adatai

 

Név: Oroszlánkő Bt.

Cégjegyzékszám: 11-06-007767

Adószám: 21167474-2-11

Bankszámla szám: 11740061-20020622-00000000

Számlavezető bank: OTP Bank

Székhely: 2840 Oroszlány Táncsics Mihály u. 40. 

Telefon: +36-20/531-62-92

E-mail cím: kapcsolat@biobag.hu

 

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-78441/2014

 

1. 2. A Vásárló

Aki a www.biobag.hu internetes felületén regisztráltatja magát, és a www.biobag.hu weblap szolgáltatásait igénybe veszi, azaz e felületen keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

 

1. 3. Szállító adatai

A Szállító tevékenységét külön futárcég, a DPD Csomagküldő Szolgálattal kötött Szolgáltatási szerződés alapján végzi. A Magyar Köztársaság Gazdasági és Közlekedési Minisztériumának Engedélyezési és Közigazgatási Hivatala (Belkereskedelmi és Idegenforgalmi Főosztály) által kiadott határozat szerint a DPD Csomagküldő Szolgálat a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet folytathat. A www.biobag.hu által átadott árut kiszállítja a www.biobag.hu. által átadott címre, és utánvét esetén az áru ellenértékét helyette és nevében átveszi. A Szállító tevékenységét az adatok tárolása, feldolgozása és kezelése tekintetében is teljes titoktartási kötelezettség mellett végzi.

 

2. Webáruház Szerződési Feltételek célja

A Szolgáltató jelen általános szerződési feltételt ÁSZF-et azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a webáruház Szolgáltatással, és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a webáruház szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket. Az ÁSZF a Szolgáltató, és a vele szerződéses kapcsolatba lépő vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza.

Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a szolgáltató webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

 

2. 1. Az ÁSZF közzététele

Az ÁSZF Vásárló által történő elfogadása a webáruház szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

 

2. 2. Az ÁSZF hatálya

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az ÁSZF mindaddig hatályban marad, amíg a szolgáltató a webáruház szolgáltatást biztosítja.

 

3. A Webáruház-szolgáltatás

A Szolgáltató a Vásárló részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a webáruház szolgáltatást.

 

3. 1. A Webáruház-szolgáltatás területi hatálya

A Szolgáltató által fenntartott kezelői felület az Internet sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Szolgáltató azonban kizárólag a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el. A Magyar Köztársaság területén kívüli, illetve egyéb címre történő szállítás lehetséges, minden ilyen esetben a kapcsolat@biobag.hu e-mail címen előre egyeztet Szolgáltató a vásárlóval a felmerülő plusz szállítási költségről. A megrendelés és szállítás költségét előre utalással szükséges teljesíteni.

 

4. A Webáruház Szerződés létrejötte és módosítása

 

4. 1. Regisztráció

A termékvásárlás a regisztrációs adatlap kitöltésével veszi kezdetét. A szolgáltatót a vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért, felmerülő pluszköltségért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Vásárló a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely, nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.

 

4. 2. Általános jellemzők

Szerződés a szolgáltató internetes felületén történő megrendeléssel, illetve jelen ÁSZF elfogadásával jön létre. A megkötendő szerződés írásban foglaltnak minősül, melyet a szolgáltató iktat és adatbázisban tárol. A Szerződés nyelve magyar. Webáruházban való vásárlás feltétele a szállítási és számlázási adatok, továbbá elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

 

4. 3. Megrendelés módosítása, törlése

Megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a vásárló a webáruház Kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

 

4. 4. Fizetési feltételek

A feltüntetett árak bruttó árak, magyar forintban értendők és a mindenkori ÁFA-t tartalmazzák. Fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani. A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel, helyszíni kifizetéssel), átutalással és bankkártyás fizetéssel. Utánvét esetén a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét. Nem készpénzes fizetési mód (banki átutalás, bankkártyás fizetés) választása esetén a termékek postázását, illetve a személyes átvételi pontra történő szállítását csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. Átutalás esetén a fizetési mód kiválasztása után a megrendelés lezárását követően megjelenő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét. Továbbá az utaláshoz szükséges információkat a rendelés visszaigazoló e-mail is tartalamzza előre utalásos fizetés választása esetén. Átutaláskor a kapott megrendelés számot, és a vásárló nevét kell feltüntetni a közlemény rovatban. Amennyiben ezt elmulasztja, előfordulhat, hogy nem tudjuk önt beazonosítani, és a vásárlás meghiúsulhat a befizetett összeget pedig nem áll módunkban visszautalni. Bankkártyás fizetés esetén a rendelés leadása után van lehetőség a bank weboldalán a rendelést kiegyenlíteni.
Ha a megrendelt áru vételárát egy héten belül nem utalja át, illetve nem egyenlíti ki bankkártyás fizetéssel, úgy munkatársunk megkísérli felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül a megrendelést a leadást követően 10 nap után töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.

A szállító a készpénz átvételéről számlát ad. A Szolgáltató részteljesítést nem vállal, a szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott, vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő pl. "0" Ft-os, vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Vásárló fenntarthatja, vagy elállhat vásárlási szándékától.

 

4. 5. Szállítási módja

Futárszolgálatos szállítás utánvéttel.

A kézbesítés 2-8 napot vesz igénybe, (előrefizetés esetén a megérkezett befizetéstől számítandó) melyet partnerünk, a DPD Csomagküldő Szolgálat végez. Készleteinket meghaladó vagy raktáron nem lévő termékeink rendelésének teljesítési határideje 1-3 hét. Visszaigazolásunkban – telefonon, vagy e-mail-ben – (nem az automata visszaigazolásban) pontos információkat szolgáltatunk a megrendelt termékek várható szállítási idejéről, körülményeiről. Az összeget a vásárló az átadó futárnak fizeti ki utánvét esetén, mely együttesen tartalmazza a termék/ek ellenértékét és a szállítási költséget. A szállítás díja Magyarország teljes területén az alábbiak:

 

Rendelés értékeBankkártyás fizetés eseténUtánvét eseténElőre utalás esetén
1 Ft - 1 398 Ft1 499 Ft1 499 Ft1 299 Ft
1 399 Ft - 4 998 Ft1 389 Ft1 389 Ft1 189 Ft
4 999 Ft - 6 998 Ft1 289 Ft1 289 Ft1 089 Ft
6 999 Ft - 13 988 Ft1 189 Ft1 189 Ft989 Ft
13 989 Ft - 22 898 Ft769 Ft769 Ft569 Ft
22 899 Ft felettINGYENESINGYENES- 200 Ft

 

A szállítás pontos, és aktuális díjat a vásárlás befejezése előtt a webáruház kijelzi a vásárló számára.

 

4. 6. Sikertelen kézbesítés

Általános kiszállítási határidőnél amennyiben a kézbesítés sikertelen a futár értesítést hagy, az ezen értesítőn szereplő telefonszámon a Vevő a termék utólagos átvételének lehetőségéről érdeklődhet. Sikertelen kézbesítés esetén a Csomagküldő Szolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli az átadást. A szállító cég sikertelen átadás esetén a csomagot a Szolgáltató részére visszajuttatja. Ezután a megrendelést a szolgáltató érvénytelennek nyilvánítja és a felmerült költségeket (csomagolási,- szállítási,- ügyintézési,- jogi költséget) a Vevőre terheli/terhelteti.

 

5. A Vásárló jogai és kötelezettségei

A Vásárló a megrendelt termék(ek) átvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlástól a vásárolt termék típusától függően – figyelemmel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4. §-ára – indoklás nélkül elállhat. A Vásárló kötelezi magát, hogy elállás esetén a sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) terméket a Vásárló adatainak pontos megjelölésével, saját költségén visszaküldi a Szolgáltató címére: Oroszlánkő Bt., 2840 Oroszlány Táncsics Mihály u. 40. A Szolgáltató az elállást követő harminc napon belül köteles visszatéríteni a termékek vételárát, illetve annak megfelelő értékű, a webáruházban levásárolható kupont a vásárlónak megküldeni. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre (mivel Szolgáltatónak minden esetben keletkezik szállítási költsége – függetlenül a Vásárlónak adott szállítási kedvezményektől – ezt minden esetben a vásárlót terheli). A Vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát, amennyiben a megrendelt termék csomagolását felbontotta, és/vagy rendeltetésszerű használatát már megkezdte.

Csomag visszaküldés kizárólag a cég által megjelölt feladási címre lehetséges. Eltérő, vagy téves címre történő visszaküldés esetén, és ezen oknál fogva a 8 munkanapos határidő átlépésére Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató fényképet készíthet.

Az elállásra nyitva álló 8 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

 

Az elállás joga

"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. ..."

(17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről)

 

Szavatosság

A termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek a termékek csomagolásán vagy dokumentációján találhatók. A 151/2003. (IX. 22.) számú Kormányrendeletben meghatározott tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállás minimálisan 1 év. A megrendelt termékekre a Szolgáltató a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállal.

305/A § (2) Fogyasztói szerződés esetében az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt, kivéve, ha e vélelem a dolog természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen. A felek ettől eltérő megállapodása semmis.

Hibás teljesítés esetén a Vásárló a kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül köteles tájékoztatni a Szolgáltatót – lehetőleg írásban a kapcsolat@biobag.hu címen -, illetve a Vásárló a kijavítási igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is bejelentheti.

306. § (1) Hibás teljesítés esetén a jogosult

a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;

b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a (2) bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

(2) A kijavítást vagy kicserélést – a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.

49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről:

A Polgári Törvénykönyv módosításáról és egységes szövegéről szóló 1977. évi IV. törvény hatálybalépéséről és végrehajtásáról szóló 1978. évi 2. tvr. 22. §-ában foglalt felhatalmazás alapján - az igazságügy miniszterrel egyetértésben - a következőket rendelem el:

 

1 § A fogyasztói szerződés (a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény, a továbbiakban: Ptk. 685. §- ának e) pontja) hibás teljesítése miatt, vagy jogszabályon alapuló jótállás keretében érvényesített kifogás intézése során e rendelet szabályai szerint kell eljárni, azoktól a fogyasztó hátrányára eltérni nem lehet.

2 § Ha a fogyasztó szavatossági igényt kíván érvényesíteni a fogyasztói szerződés tárgyát képező szolgáltatást nyújtó forgalmazóval (a továbbiakban: forgalmazó) szemben, a fogyasztói szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot.

3. § (1) A forgalmazó a fogyasztó kifogásáról jegyzőkönyvet köteles felvenni, amelyben rögzíti:

a) a fogyasztó nevét, címét,

b) a fogyasztási cikk (a továbbiakban: áru) megnevezését, vételárát,

c) a vásárlás időpontját,

d) a hiba bejelentésének időpontját,

e) a hiba leírását,

f) a fogyasztó által érvényesíteni kívánt igényt,

g) a kifogás rendezésének módját.

 

(2) Ha a kifogás rendezésének módja a fogyasztó igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben meg kell adni.

(3) A jegyzőkönyv másolatát a fogyasztónak át kell adni.

(4) Ha a forgalmazó a fogyasztó igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb három munkanapon belül köteles értesíteni a fogyasztót.

4. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést a Ptk. 306. §-ának (2) bekezdése értelmében - az áru tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.

(2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.

5. § Javításra az árut elismervény ellenében kell átvenni. Az elismervényen fel kell tüntetni a fogyasztó nevét és címét, az áru azonosításához szükséges adatokat, az áru átvételének idejét, és azt az időpontot, amikor a fogyasztó a kijavított árut átveheti.

A szavatosság szabályait a Ptk 305-311/A §-a, míg a jótállás szabályait a Ptk 248 §-a, kötelező jótállás esetén ehhez kapcsolódóan az egyes kormányrendeletek tartalmazzák.

Az utánvéttel vagy portósan visszaküldött termékek átvételére a Szolgáltatónak nincs lehetősége, azt minden esetben visszaküldi a feladónak.

 

6. Adatvédelem, adatbiztonság

6. 1. Adatvédelmi Nyilatkozat

A Webáruház internetes oldalai bármiféle adat megadása nélkül látogathatóak. Vannak azonban olyan szolgáltatások (online vásárlás, bevásárló lista, egyéb funkciók), amelyeknek teljes körű igénybevételéhez szükséges a látogatók bizonyos személyes adatainak megadása.

A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a Szolgáltató a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:

A Vásárló azonosításához szükséges adatokat:

* Név

* Szállítási cím

* Számlázási cím

* Elektronikus levelezési cím

* Elérhetőségi telefonszáma

 

Választhatóan megadható adatokat:

* Egyéb közlendő

* Számlázási cégnév

A Szolgáltató a Vásárló által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a Szerződés teljesítése és a Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató a Vásárló adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a Szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként / közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató az Ügyfelek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.

A megrendelések kiszállítása érdekében a szolgáltató a következő adatokat bocsátja a szállító cég, illetve a szállító megbízottja rendelkezésére:

* Megrendelő neve

* A teljes Szállítási cím

* Egyéb közlendő (lehetséges átvételi időpontok)

* A megrendelés összege szállítási díjjal együtt (utánvétes megrendelés esetén)

* Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.

A szállító, illetve megbízottja az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli.

 

6. 2. Személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatait a vásárló bejelentkezés után a Bejelentkezés / Személyes menüpont alatti Személyes adatok alatt bármikor megváltoztathatja. Vásárló adatainak törlését a Kapcsolat oldalon megadott elektronikus levelezési címen kérheti.

 

6. 3. A regisztráció törlése

A regisztráció törlését a regisztráló a "Kapcsolat" menüpont alatt található elektronikus levélcímen kérheti.

 

7. Egyebek

 

7. 1. Biztonság

Webáruház biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

A Weboldalon való vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

 

7. 2. Felelősség kizárása

Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. A Vásárlót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

Az oldalon feltüntetett leírások és képek csupán tájékoztató jellegűek. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatok a valóságnak megfeleljenek. Az esetleges elírásokért, tévesen feltöltött képekért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

 

7. 3. Szerzői jogok

A weboldalon található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

A weboldal főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a weboldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

 

7. 4. Jogviták

Szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, Szerződő Felek a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

 

7. 5.

Munkatársaink mindent megtesznek, hogy a valóságnak megfelelő képet és leírást helyezzenek el az oldalon. Egyes termékek, típusok esetében előfordulhat, hogy a képen látható, illetve a valós termék eltér egymástól, melyért felelősséget nem tudunk vállalni. Fentiekre tekintettel kérjük minden tisztelt ügyfelünket, hogy szíveskedjenek az illusztrációként feltüntetett képet, illetve az árat egyeztetni a rendelt termék adataival, esetlegesen felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal a kapcsolat@biobag.hu elérhetőségen.
Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.