Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Garanciális feltételek

KosárKiemelt termékek


2 az 1-ben OMRON DuoBaby inhalátor, orrszívóval
Strong Man kapszula
No Carb Noodle - Angyalhaj tészta
Dia-wellness spagetti

Akciós termékek


-8 %
Biorganik bio tamari szójaszósz 250 ml
-31 %
Celsus EverClear spray 30 ml
-10 %
Dr.organic bio manuka szappan
-20 %
Biopont bio répalé
-20 %
Proenzi 3 krém 100 ml
-10 %
Hairwonder bio balzsam napi használatra

Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Alap lisztek
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Aminosavak, fehérjék
 
Antioxidánsok
 
Arcmaszk, arcpakolás
 
Arcradír
 
Arcsmink
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


A Vásárló a megrendelt termék(ek) átvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlástól a vásárolt termék típusától függően – figyelemmel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4. §-ára – indoklás nélkül elállhat. A Vásárló kötelezi magát, hogy elállás esetén a sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) terméket a Vásárló adatainak pontos megjelölésével, saját költségén visszaküldi a Szolgáltató címére: Oroszlánkő Bt. 2840 Oroszlány Táncsics Mihály u. 40. A Szolgáltató 30 napon belül köteles visszatéríteni a termékek vételárát, illetve annak megfelelő értékű, a webáruházban levásárolható kupont a vásárlónak megküldeni. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre (mivel Szolgáltatónak minden esetben keletkezik szállítási költsége – függetlenül a Vásárlónak adott szállítási kedvezményektől – ezt minden esetben a vásárlót terheli). A Vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát, amennyiben a megrendelt termék csomagolását felbontotta, és/vagy rendeltetésszerű használatát már megkezdte.

Csomag visszaküldés kizárólag a cég által megjelölt feladási címre lehetséges. Eltérő, vagy téves címre történő visszaküldés esetén, és ezen oknál fogva a 8 munkanapos határidő átlépésére Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató fényképet készíthet.

 

A termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek a termékek csomagolásán vagy dokumentációján találhatók. A 151/2003. (IX. 22.) számú Kormányrendeletben meghatározott tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállás minimálisan 1 év. A megrendelt termékekre a Szolgáltató a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállal. Hibás teljesítés esetén a Vásárló a kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül köteles tájékoztatni a Szolgáltatót – lehetőleg írásban a kapcsolat@biobag.hu címen -, illetve a Vásárló a kijavítási igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is bejelentheti. Hibás teljesítés esetén a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint a Szolgáltató a terméket:

 - a Vásárló választása szerint elsősorban kijavítja/kijavíttatja, vagy kicseréli,

 - ha a cserére nincs mód, úgy a Vásárló választása szerint árengedményt ad,

 - vagy a Vásárló a vásárlástól elállhat, és kérheti a termék vételárának visszatérítését. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. A termék megrendelésekor fizetett szállítási költséget a Szolgáltatónak nem áll módjában visszafizetni, de a hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok és a jótállás érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Szolgáltatót terhelik.

Az utánvéttel vagy portósan visszaküldött termékek átvételére a Szolgáltatónak nincs lehetősége, azt minden esetben visszaküldi a feladónak.
Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.